Tilat

Sumeliuksen sauna

Saunaosasto

Saunaosastollamme vallitsee tyylikäs ja tunnelmallinen ilmapiiri, jossa sinun on helppo rentoutua nauttimaan laadukkaista löylyistä. Tilavaan saunaan mahtuu kerrallaan noin kahdeksan saunojaa. Kylpytiloista löytyy suihkut kuudelle henkilölle sekä erillinen pukuhuone ja kaksi WC:tä. Helpottaaksemme sinun saunailtaasi, tarjoamme mahdollisuuden pyyhkeiden vuokraukseen koko seurueelle.

Kokoustila

Näissä puitteissa kelpaa kokoustaa isommallakin porukalla! Hyvin varustellusta neuvottelu- ja oleskelutilasta löytyy istumapaikkoja jopa 16 henkilölle ja tilavan kokouspöydän äärelle mahtuu jopa kahdeksan henkeä. Tunnelmalliseen tilaan kuuluu lisäksi takkahuone, josta löytyy istumapaikat kuudelle hengelle.

Kokous- ja saunatilan voi varata osaksi päivää, vain illaksi tai koko päiväksi. Arkipäivisin (ma-pe klo 8–16) tilaa vuokrataan ainoastaan kokouskäyttöön, jolloin saunaa ei lämmitetä. Jos haluatte kuitenkin rentoutua löylyissä keskellä päivää, saunan lämmitys onnistuu lisämaksusta (50 €) vastaan.

Sumeliuksen saunan kokoustila
Sumeliuksen saunan kokoustila

Juhlatila

Sumeliuksen saunalta löydät kaiken, mitä juhliisi kaipaat! Kattava juhlatilamme tarjoaa tunnelmallisen miljöön niin rennommille illanistujaisille kuin suuremmillekin juhlallisuuksille.

Tilavassa neuvottelu- ja oleskelutilassa viihtyvät isommatkin seurueet, sillä tilasta löytyy istumapaikkoja jopa 16 henkilölle. Kokouspöydän äärelle saa istutettua yhteensä kahdeksan henkeä. Tunnelmalliseen juhlatilaan kuuluu myös takkahuone, jonne mahtuu kuusi henkilöä nauttimaan räiskyvästä takkatulesta. Takkahuoneen nurkkaan sijoitettuun minijääkaappiin saat kätevästi juomat viilenemään saunan lämmetessä. Hyvin varustellusta keittiöstä löytyy runsaasti säilytystilaa tarjottaville ruuille sekä kylmille virvoitusjuomille. Käytettävissäsi on myös uuni ja hella, sekä astianpesukone.